Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Holka u plotny radí: Jak na jednohubky s rybí pomazánkou ze 2 surovin? Na stole jsou do 15 minut a zmizí ještě dřív
Bibinka uvařila 17. 1. 2013 13:34 Medové florentýnky 0 0 Zobrazit detail Medové florentýnky Okomentovat
Bibinka uvařila 17. 1. 2013 13:30 Medové florentýnky 0 0 Zobrazit detail Medové florentýnky Okomentovat
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?