Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
veganotic uvařila 1. 9. 2015 12:45 Míchané tofu s opečeným tempehem a grilovaným chřestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 1. 9. 2015 12:45 Míchané tofu s opečeným tempehem a grilovaným chřestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 1. 9. 2015 12:45 Míchané tofu s opečeným tempehem a grilovaným chřestem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí Big Mac i s tajemnou omáčkou máte připravený za chvilku: Chutná lépe než ve fastfoodu a přípravu zvládne každý
20 foto Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej