Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
sabipupp uvařila 14. 12. 2016 16:31 Nekynuté provensálské rohlíčky se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sabipupp uvařila 14. 12. 2016 16:31 Nekynuté provensálské rohlíčky se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sabipupp uvařila 14. 12. 2016 16:31 Nekynuté provensálské rohlíčky se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sabipupp uvařila 14. 12. 2016 16:31 Nekynuté provensálské rohlíčky se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky