Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
rebeka uvařila 17. 10. 2012 13:53 Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 17. 10. 2012 13:53 Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 17. 10. 2012 13:52 Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 9. 2. 2012 12:34 Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 9. 2. 2012 12:33 Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 9. 2. 2012 12:33 Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý