Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Taevita uvařila 12. 1. 2021 09:49 Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 8. 1. 2021 17:10 Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 8. 1. 2021 17:10 Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 8. 1. 2021 17:10 Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 8. 1. 2021 17:10 Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak vařit levně? Vládní úsporná kuchařka nabízí kolem 50 receptů. Najdete zde bezpracný perník, langoše i domácí rohlíky
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
Jak připravit dokonale nadýchaný a šťavnatý kuskus: Díky několika fíglům to zvládne každý a chuť kuskusu bude skvělá