Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Madla Novak uvařila 18. 10. 2015 14:32 Opékané gnocchi se slaninou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 18. 10. 2015 14:32 Opékané gnocchi se slaninou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 18. 10. 2015 14:32 Opékané gnocchi se slaninou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Lentilky miluje již několik generací. Byly první ony nebo jejich americké příbuzné M&M's?
Přehled nízkosacharidových diet: S keto dietou se hubne rychle v oblasti břicha, s paleo stravou se vyhneme "chemii"