Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opékané gnocchi se slaninou a houbami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Madla Novak Madla Novak

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 579 kJ /
1 572 kcal
Bílkoviny16,12 g
Tuky126,88 g
Vláknina6,87 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,10 g
Sacharidy89,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařte gnocci dle návodu na obalu (ty mé trvaly pouhé 3 minuty od bodu varu a doporučuji nepřekračovat doporučenou dobu vaření, neb ty rozvařené noky se budou špatně opékat). Krok 2: Oloupanou a na klínky pokrájenou cibuli si opečte spolu s pokrájenou slaninou i mletým novým kořením na lžíci másla (klidně s kapkou oleje). Trvá to zhruba 5 minut do zlatova. Přidejte ještě lžíci oleje a na plátky pokrájené žampiony. Posypte pokrájenými lístečky rozmarýnu a lžičkou sušeného česneku. Osolte a opepřete. Krok 3: Opečte do zlatova a pak opět přidejte do křupava opraženou slaninu s cibulí. Ještě společně prohřejte a servírujte s petrželkou. Do výpeku v pánvi přidejte okapané gnocchi a opékejte do křupava zhruba 5 minut. Pak je osolte a do pánve vraťte již opečenou cibuli se slaninou, přidejte mražený hrášek a ještě dorestujte několik minut (cca 3-4 minutky). Krok 4: Servírujte posypané petrželkou.

Zveřejněno 18. 10. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opékané gnocchi se slaninou a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MxNQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opékané gnocchi se slaninou a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MxNQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

hosta: výborný nápad!:yes:

:yes: - kupované gnochi nevařím, přímo opékám:-), stačí to

Tématické fráze:
noky se slaninou a zelím, gnocchi se žampiony a slaninou, gnochi s houbami, noky s houbama s slaninou, opékáne noky se slaninou, noky zapečené s houbami, noky bramborové s anglickou a houbami, bramborové gnocchi s houbami, gnochci s houbami, gnocchi se slaninou a žampiony, noky s houbami, gnocchi recept, rozvarene gnocchi, gnocchi zapečené s houbami, zapecene gnocchi s houbami, noky se žampiony, zapečené gnocchi se žampióny recept, gnocchi se slaninou, houby s gnovhii, opekane noky

Suroviny:
gnocchi, cibule, slanina, houby čerstvé, máslo, olej, koření nové koření, česnek sušený, sůl, pepř mletý, petrželka

Přidat fotografie receptu