Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
RubyRom uvařila 28. 2. 2025 11:54 Palačinky z červené čočky s tvarohem (bez mouky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Prostřeno z Chorvatska: Dnes bude vařit „jadranská snoubenka“ Blanka Čechová. Tohle je její pljeskavica
Bramboráky z trouby krok za krokem: Jak snadno připravit méně mastnou variantu s tradiční chutí a křupavou kůrkou
7 foto Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán