Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
nofrona uvařila 1. 7. 2012 18:07 Paličky aneb "maso s držátkem" na hrášku a fazolkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 1. 7. 2012 18:07 Paličky aneb "maso s držátkem" na hrášku a fazolkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 1. 7. 2012 18:07 Paličky aneb "maso s držátkem" na hrášku a fazolkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
14 foto Nejlepší sushi na světě dělá Čech! Richard Tomáš získal první místo v mezinárodní soutěži World Sushi Cup Japan. Tohle ukázal porotě!