Připravili jsme rohlík, který se stal hitem internetu: Pečivo plněné vlašským salátem si může doma snadno upéct každý
Pomerančový džus Olymp stál 10 Kčs: Byla v něm cítit chuť plechu a nejčastěji jej nosily návštěvy jako dárek do nemocnice
Domácí uzená zelňačka: Voňavá polévka zahřeje a zasytí, zjemňuje ji smetana a výbornou chuť zajistí jednoduchý trik
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:05 Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:05 Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:05 Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
8 foto Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím. Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 kucerova45