Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:05 Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:05 Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
--ReNi-- uvařil 14. 8. 2010 15:05 Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mexické tamales: Tradiční specialitu s pikantní náplní lze připravit doma a kukuřičné listy jednoduše nahradit
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience