Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2024 05:57 Patizonová polévka s bramborou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2024 05:57 Patizonová polévka s bramborou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí