Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
isindy uvařila 12. 5. 2011 05:38 Pečená máslová dýně s uzeným na tymiánu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dubajská čokoláda: Na tenhle „zázrak“ se v Německu stojí fronty od tří od rána. U nás je téměř k nesehnání, ale máme recept
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře
Náš život s celiakií: Kolik stojí bezlepková dieta? Za měsíc dáme navíc přes 1000 Kč, ale pomáhá i zdravotní pojišťovna