Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Dadula uvařila 3. 2. 2010 15:08 Pečená stehýnka se zeleninou a polentou (s medem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dadula uvařila 3. 2. 2010 15:08 Pečená stehýnka se zeleninou a polentou (s medem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
6 foto Peciválky s mákem podle Petra Rychlého: Staročeská specialita z bramborového těsta se snadno připravuje a chutná fantasticky