Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
suslajda uvařila 21. 4. 2012 13:39 Pečené hovězí se sušenými rajčaty na červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 21. 4. 2012 13:39 Pečené hovězí se sušenými rajčaty na červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 21. 4. 2012 13:39 Pečené hovězí se sušenými rajčaty na červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelné fleky nasladko podle receptury ČSN: Staročeské levné jídlo voní skořicí a chutná překvapivě dobře
Slupky z cibule do koše nepatří. Využijete je jako koření, uplatní se ve vývaru a vylepší i vařenou rýži