Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2016 12:19 Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2016 12:19 Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2016 12:19 Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2016 12:19 Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2016 12:19 Pečené hovězí žebro na cibuli a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Listové řezy s pošírovanou hruškou ve smetanovém krému Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 165 min