Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Josef Lerch uvařil 21. 2. 2015 17:56 Pečené kuře s nádivkou dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Pečené kuře s nádivkou dle hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
19 foto Velikonoce s Josefem Maršálkem: Velikonoční boží milosti jsou úžasně křehké a jogurt v těstě jim dodá vláčnost i svěžest
Se kterými přílohami z brambor nejspíše zhubnete? Výživová specialistka má tipy, které leckoho možná překvapí