Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
JanaDorazinova uvařila 24. 6. 2014 21:13 Pečené kuřecí maso s klobásovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 24. 6. 2014 21:13 Pečené kuřecí maso s klobásovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Usmažte si koblížky z tvarohu: Jsou nádherně vláčné, dokonale nadýchané a lehoučké, hotové jsou za chvíli