Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Kruela uvařila 9. 3. 2013 12:39 Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kruela uvařila 9. 3. 2013 12:39 Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kruela uvařila 9. 3. 2013 12:39 Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima