Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou

Vepřové maso Doba přípravy: 1 hodina 5 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 1 hodina 5 názorů

Suroviny 4 porce

4 vepřové plátky
1/2 čerstvé červené řepy
1/2 pórku
1 mrkev
1 červená cibule
naložené kapie malá sklenička i s lákem
sůl
koření adžika (popř.grilovací koření)

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky osolíme, okořeníme a dáme na dno pekáčku. Zeleninu nakrájíme na nudličky a naklademe na maso.

  2. Zalijeme naloženými kapiemi i s lákem. Podlijeme cca 1 hrnečkem vody a dáme péct asi na 50 minut. Příloha hranolky, pečené brambory.

Poznámka od kuchařky

Množství a poměr zeleniny si každý může určit sám, jak co má rád.

Po 50 minutách je zelenina ještě křupavá, kdo má rád hodně měkkou, musí péci déle.

Komentáře k receptu Pečené vepřové plátky s červenou řepou a zeleninou

Tématické fráze: pečené maso s červenou řepou vepřové maso s červenou řepou vepřová pecene vepřové na červené řepě pečené vepřové se zeleninou vepřové plátky na zelenině vepřová pečeně recept maso s červenou řepou recept s cervenou repou maso pečené s červenou řepou vepřové maso s řepou pecene brambory s cervenou repou pecene platky panenky maso pečené s řepou pečená vepřová panenka plátky vepřové maso červená řepa veprove cervena repa vepřové pečené se zeleninou veprová peceně na červené řepě vepřová pečeně recepty