Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
magdalenka uvařil 30. 4. 2011 19:06 Pečený lilek, cuketa, paprika, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 30. 4. 2011 19:06 Pečený lilek, cuketa, paprika, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 24. 8. 2009 21:11 Pečený lilek, cuketa, paprika, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 24. 8. 2009 21:10 Pečený lilek, cuketa, paprika, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 24. 8. 2009 21:10 Pečený lilek, cuketa, paprika, cibule 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Banánky v čokoládě z mrazáku podle Terezy z Peče celá země: Jednoduchý recept zvládne každý, výsledek je lepší než originál
56 foto Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku