Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 17:11 Perníkové řezy " Když zavoní káva " 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 17:10 Perníkové řezy " Když zavoní káva " 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 17:10 Perníkové řezy " Když zavoní káva " 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku
8 foto Holka u plotny radí: Hitem letošních Vánoc jsou sušenkové krémy z Lotusek, Orea i Mila tyčinky. Takhle snadno se připravují