Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
janatka uvařila 3. 11. 2009 10:37 Pikantní hovězí kousíčky se špagetami 0 0 Zobrazit detail čínské nudle s masem Okomentovat
dzungila uvařila 2. 11. 2009 23:01 Pikantní hovězí kousíčky se špagetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 2. 11. 2009 22:59 Pikantní hovězí kousíčky se špagetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dzungila uvařila 2. 11. 2009 22:58 Pikantní hovězí kousíčky se špagetami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně