Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Vanilka uvařila 24. 10. 2010 15:39 Pikantní linguine se slaninou a opraženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vanilka uvařila 24. 10. 2010 15:39 Pikantní linguine se slaninou a opraženou strouhankou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky