Vynikající štrúdl z pomazánkového másla: Jednoduchá příprava potěší stejně jako perfektní chuť, vůně a křupavé těsto
Pudinkové řezy, které se rozplývají na jazyku: Nadýchané těsto, voňavý pudink a hladký smetanový krém krok za krokem
Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
EvaCh uvařila 22. 4. 2024 10:58 Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 22. 4. 2024 10:44 Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 22. 4. 2024 10:44 Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná