Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Papunka uvařila 1. 5. 2011 20:14 Plátek ze Šmakouna s česnekem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
Pět nejoblíbenějších jídel prince Harryho: Miluje moučníky s banány, pálivé kuře z fastfoodu a nikdy neodolá šťavnatému lososu
Skotská královna Marie Stuartovna vyžadovala polévku z koroptví a máslové sušenky, sladkosti odkázala lékárníkovi