Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
BILKOVAI uvařila 18. 2. 2012 17:35 Plněná cibulová kotleta s kapustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 18. 2. 2012 17:33 Plněná cibulová kotleta s kapustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 18. 2. 2012 17:32 Plněná cibulová kotleta s kapustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 18. 2. 2012 17:32 Plněná cibulová kotleta s kapustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 18. 2. 2012 17:31 Plněná cibulová kotleta s kapustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 18. 2. 2012 17:31 Plněná cibulová kotleta s kapustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat