Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 932 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 211,56 g |
Vláknina | 46,20 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory nebo s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Moje poznámka
Plněná cibulová kotleta s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9q2
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 19 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 21 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 13 minutami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 13 minutami
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 2 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 5 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 6 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 7 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 8 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 11 hodinami
Tématické fráze:
plněná kotleta babicovy dobroty,
plněna kotleta,
plněné kotlety,
vepřová kotleta s kapustou,
kapusta kotlety,
kotlety plněné cibulí a se slaninou,
kotleta s kapustou a bramborem,
plněné kotlety recepty,
kotleta plněná recept,
uzená kotleta s kapustou,
vepřová kotleta na kapustě,
kotleta plnena cibuli,
babicovy dobroty plnene kotlety na cibulovych bramborach,
plněná kotleta se šťouchanými brambory,
babicovy recepty 19.2.2012
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina královská,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
kapusta,
mouka hladká,
olej,
masox,
majoránka
Komentáře (17)
A česnek dušením nejen ztratí svou palčivost, ale celkově jakoby vyzdvihne (zdůrazní) samotnou chuť jídla. Také tak dělávám.
Bibinko, ten česnek, skoro všechen /kromě cca 4 stroužků/ se nejprvé dusí s masem až do úplného vysmahnutí, takže ztrácí svou sílu a palčivost. Až v závěru se tam propasírují ty 4 stroužky česneku, aby to mělo trošku sílu a to myslím sílu v uvozovkách. Šťáva je velmi jemné česnekové chuti
Máš to
Ale kde je kapusta v popise?