uvařila 6. 4. 2011 11:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2011 11:19
uvařil 6. 4. 2011 00:37
A je hotovo. Je dobré krokodýla přikrýt utěrkou dokud nevychladne.
uvařil 6. 4. 2011 00:36
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
uvařil 6. 4. 2011 00:34
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama
uvařil 6. 4. 2011 00:34
Vytvarujeme oči, které posypem červenou paprikou,přilepíme je rozšlehaným vajíčlem.Pro jistotu připíchneme párátkem,ktreré po upečení vyndáme
uvařil 6. 4. 2011 00:33
Vytvarujeme oči, které posypem červenou paprikou,přilepíme je rozšlehaným vajíčlem.Pro jistotu připíchneme párátkem,ktreré po upečení vyndáme
uvařil 6. 4. 2011 00:32
Krokodýl už nožky má
uvařil 6. 4. 2011 00:31
a vytvarujeme pacičky na kterých nařízneme drábky a vajíčkem přilepíme k tělu
uvařil 6. 4. 2011 00:31
Do těsta na packy vložíme špičky klobásy
uvařil 6. 4. 2011 00:30
Opatně přendáme na plech a doděláme ocásek
uvařil 6. 4. 2011 00:29
a začínáme tvarovat hlavu a ocas
uvařil 6. 4. 2011 00:27
Postupně překládáme až k ocasu ,asi takto
uvařil 6. 4. 2011 00:26
Začínáme překládat nařezané proužky a to od hlavy
uvařil 6. 4. 2011 00:25
a zase sýr Eidam
uvařil 6. 4. 2011 00:24
teď anglická slanina
uvařil 6. 4. 2011 00:24
a zase klobáska rozříznutá v půlce,může se potřít kečupem nebo hořčicí a to každá vrstva.Záleží na chuti
uvařil 6. 4. 2011 00:23
a teď trošku cibule
uvařil 6. 4. 2011 00:22
a zase sýr může být i uzený sýr
uvařil 6. 4. 2011 00:21
a teď klobásou nakrájenou na kolečka
uvařil 6. 4. 2011 00:21
a teď klobásou nakrájenou na kolečka
uvařil 6. 4. 2011 00:20
Prokládáme sýrem
uvařil 6. 4. 2011 00:19
Začínáme dávat nápň,kterou prokládáme sýrem,klobásou atd. Těsto posypávám grilovacím kořením
uvařil 6. 4. 2011 00:17
Rádýlkem po stranách nařežem placku na širší pruhy
uvařil 6. 4. 2011 00:17
Tohle jou ty packy, oči a obočí