uvařil 6. 4. 2011 02:36
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 4. 2011 02:36
Krokodýla opatrně celého nastříháme nůžkama a posypeme kmínem a grilovacím kořením
mouka hladká, majonéza, mléko, sůl, cukr, droždí, sýr eidam, klobása, pórek, houby
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná
Jednoduché tvarohové koblihy bez kynutí: jsou výborné a zvládnete je za pár minut
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář