Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
JanaDorazinova uvařila 27. 11. 2012 11:13 Polévka z červené čočky a václavek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 15. 11. 2012 19:05 Polévka z červené čočky a václavek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 15. 11. 2012 19:05 Polévka z červené čočky a václavek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ochutnejte Florencii: Pyšní se jednou specialitou, kterou byste ve městě zamilovaných určitě nečekali!
Škubánky s mákem jako od babičky: Posypané cukrem a zalité máslem chutnají božsky, přitom jsou levné a hotové za chvíli