Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z červené čočky a václavek

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 11. 2012 21:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 055 kJ / 1 208 kcal
Bílkoviny70,35 g
Tuky19,42 g
Vláknina67,45 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy155,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

12. 10. 2021 19:22

Amanda 51: Ja viem...

Amanda 51 Amanda 51

12. 10. 2021 17:47

Dobra

magdalenka magdalenka

28. 11. 2012 17:46

Jana Remkova: som potešená a fotka je super!:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 11. 2012 13:16

Magdi, paráda!!! Jen já mám plný mrazák hřibů,:-D, tak jsem si omylem vyndala už podušené houby, místo václavek a už jsem to neřešila. Ony se ty štítky v mrazáku odlepí a tak se to nedalo poznat. Fakt skvělá polévka, kterou netřeba zahušťovat. Díky moc za recept, dovolím si přidat foto;-)

Jitkas

16. 11. 2012 19:57

Jako vzdy vaclavky a jako vzdy -povedene.Ja si, s dovolenim, do hotove polevky,jen do me porcicky,kapnu malinko octa.

jarka skrobakova

16. 11. 2012 19:28

to by mi chtnalo, super polívečka:-p:-p:yes::yes::-K

magdalenka magdalenka

16. 11. 2012 12:32

Severinka:priznám sa, nič nemeriam, nevážim, hlavne u polievok, ja to len odhadujem, lebo sa to tak patrí napísať do receptu. Tipujem 2 litre, aj čočku tipujem, keď som videla, že to "kašovatie", doliala som vodu. Veď je to v podstate jedno.;-) Nech sa ti darí a hlavne, chutí. Ja som na huby naučila aj manžela, kedysi všetky odmietal jesť aj zbierať. Dnes je z neho už aj hubár, síce minule doniesol muchotrávku tigrovanú miesto bedle...:-D ešte dobre, že ho stále kontrolujem...
A ešte - do tejto polievky dávam aj maggi tekuté polievkové korenie, takisto do václavkovej držkovky, hore to nepíšem. (Niekto je na to alergický.)

Severinka Severinka

16. 11. 2012 12:02

prosím, prosím kolik té vodičky na to množství čočky:-?:-?:-?abych z toho neměla kaši:-O:-O

Bibinka Bibinka

16. 11. 2012 10:55

magdalenka: Magdalenko, nápaditá polévka s těmi houbami;-) Já václavky moc nemusím, jen na kyselo, ale takto mohou být dobré. Už moc pěkně fotíš, proti začátkům:yes::yes::yes: Máš 7.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 11. 2012 10:39

:-p:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2012 23:21

magdalenka::-D:-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

15. 11. 2012 21:36

maris: uvažovala som, ale nedodávam, sama mám málo, zaplnila som len jeden mrazák.:-D

maris maris

15. 11. 2012 21:26

Pochutnala bych si:-p:-):yes:+2
Dnes jsem viděla v jednom obchůdku s ruskými potravinami zmražené václavky. Nedodáváš je tam ?;-):-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2012 21:14

:-p hmm, červenou čočku bych ještě měla a nějaké václavky taky;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: václavky do mrazáku recepty z václavek jak poznat václavky cocka vaclavka zmrazené václavky polévka z červená čočka recept václavky zmrazené václavkovej guláš polévka z václavek polévka z červené čočky ona dnes houby václavky můžou být v mražáku čočka hriby hřiby václavky guláš ze zmražených václavek podusene václavky do mrazáku bedle jak poznat omáčka již ze zmražených dušených hřibů vaclavky do mrazaku jak poznat houby vaclavky václavky držkovky

Suroviny: čočka červená, houby václavky, sůl, pepř, majoránka, libeček, česnek, petrželka, sádlo

TopRecepty.cz

Polévka z červené čočky a václavek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kX0J