Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
varilamyskakasicku uvařila 13. 3. 2012 11:50 Polévka z hlívy ústřičné, drštek a zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 3. 2012 11:49 Polévka z hlívy ústřičné, drštek a zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 3. 2012 11:48 Polévka z hlívy ústřičné, drštek a zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 3. 2012 11:43 Polévka z hlívy ústřičné, drštek a zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 3. 2012 11:43 Polévka z hlívy ústřičné, drštek a zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Domácí libečková sůl krásně voní a díky snadnému triku zůstane stále hezky zelená