Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
medanek uvařila 30. 1. 2019 01:56 Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 30. 1. 2019 01:56 Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 30. 1. 2019 01:56 Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 30. 1. 2019 01:56 Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Vaříme podle ČSN: Vepřenky – slavné retro karbanátky z vepřového masa jsou úžasně šťavnaté a s hořčicí chutnají báječně
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka