Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 763 kJ / 421 kcal
Bílkoviny1,58 g
Tuky41,67 g
Vláknina3,07 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V Bavorsku se tento pokrm podává při pivních slavnostech. Jako přílohu k tomu můžeme dostat čerstvé preclíky a samozřejmě vychlazené pivo. Pro větší pikantnost můžeme jeden camembert nahradit romadurem.

Zdroj - Nejlepší recepty Katka ( staré vydání)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

1974andrea

12. 4. 2017 17:43

mimosa: Pavli, to jsem ráda, že chutnala, díky i za fotku :-K

mimosa

12. 4. 2017 17:25

Velice chutná pomazánka,bodík přidělen ,fotečku přikládám,jen jsem dala o něco víc papriky,než v originálu

Jerry Bicek

23. 6. 2015 07:20

Manzelka takto robievala brynzovu natierku.

1974andrea

19. 5. 2015 21:54

Irule:Irenko,díky za krásnou fotku a jsem ráda, že vám chutnalo;-)

Irule

19. 5. 2015 20:55

:yes: Andrejko moc jsme si pochutnali, děkuji za recept a posílám foto ;-). Určitě jsem nedělala naposledy :-K

Irule

11. 5. 2015 07:36

:yes: přidávám 47 bodík, takové pomazánky máme rádi, takže brzy vyzkouším, když se to tak krásně na mě směje tento týden z kalendáře na stole :-p;-):-K

buryna

20. 2. 2013 20:04

Opravdu moc dobrá pomazánka :-p Dělala jsem na "holčičí" dýchánek a všem moc chutnala. Zařazuji do oblíbených. Díky moc :-K :yes:

BILKOVAI

3. 2. 2013 21:10

:-D;-):yes:

mirca75

3. 2. 2013 20:44

Andreo:-), bohužel na Topky přicházím jen sporadicky a tak není časík číst komentáře a nebo se domlouvat;-). Ale těší mě, že máme dnes s Ivetou stejný druh chutí:-K.

1974andrea

3. 2. 2013 18:52

mirca75:Mirčo díky moc a těší mě, že chutná i vás;-):-K. Vy jste se s Ivetkou dneska domluvily?:-D

mirca75

3. 2. 2013 18:20

Andreo:-), dělám velmi podobnou pomazánku s Romadurem a je to "žraso";-). Tuto Tvou jsem si právě domíchala na zítra do práce a posílám Ti poděkování za dobrotu + boďku č. 40:-).

1974andrea

3. 2. 2013 17:30

BILKOVAI:Ivetko, velmi mě těší tvoje zpráva i reakce pana Bílka:-D;-) Nádherné fotky, děkuji:-K:yes:

BILKOVAI

3. 2. 2013 17:25

Andrejko, dnes jsem se dostala k Tvé pomazánce a je to báseň:-*:-p:-* Dala jsem jeden camembert a jeden pivní sýr. Namazané na čerstvě upečeném vlahém chlebíku je to nebe v hubě.:-*:-* Děkuji za recept a budu dělat dle reakcí mého manžela velmi často:-D;-) Přidala jsem jako důkaz nějaké obrázky:-K.....+1:yes:

1974andrea

15. 11. 2012 18:51

hosta:Jíťo, díky moc, žes vyzkoušela:-K, už jsem si dneska taky koupila camembert a dojde na to též.

hosta

15. 11. 2012 17:58

Vynikající, nestačila jsem ani vyfotit, ani nechat uležet. Trochu mi to připomíná mé dětství, když babička dělávala žencům v létě na pole domácí sýr z domácího tvarohu, říkávala tomu rozhuda, přidávalo se tam vše, co tady, i :yes::yes::yes:máslo a pár lžic sebrané smetany.

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z camembertu bavorská pivní pomazánka pomazánka s romadurem obatzer obazter pivní speciality camembert pomazánka pomazánka camembert obazter recept dobroty z bavorska pomazánka z kamembertu bavorský pivní sýr pomazánka obatzer bavorska sýrová pomazánka pomazanka z camembert pivní pomazánka recept na bavorskou pomazanku bavorske syrove pomazanky sýrová pomazánka obatzter sýrová pomazánka s romadůrem

Suroviny: sýr camembert, smetana kysaná, máslo, cibule, pažitka, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sůl

TopRecepty.cz

Pomazánka na způsob bavorské speciality Obatzter

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7YpA