Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
RubyRom uvařila 4. 2. 2018 08:48 Pomazánka z herinků 0 0 Zobrazit detail Pomazánka z herinků Okomentovat
Kam pro svatomartinskou husu: Kilo za 159 Kč se nabízí v akci v supermarketech, na farmách vyjde jeden kilogram i na tři stovky
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Jídelníček filmové Barbie: Herečka Margot Robbie musela dodržovat striktní stravovací plán. Základem byl tuňák, zelenina a kuře