Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
marepavla uvařila 8. 3. 2015 09:07 Pomerančový dort z pohankové mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
marepavla uvařila 8. 3. 2015 09:07 Pomerančový dort z pohankové mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
marepavla uvařila 8. 3. 2015 09:07 Pomerančový dort z pohankové mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Delikatesa z trouby: Pomalu pečený bůček s křupavou zlatavou kůrkou nedá skoro žádnou práci, jen nesmíme opomenout první krok