Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:04 Popelník s kostlivcem - ten jsem dělala pro brášku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:04 Popelník s kostlivcem - ten jsem dělala pro brášku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:04 Popelník s kostlivcem - ten jsem dělala pro brášku 0 0 Zobrazit detail detailík Okomentovat
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:04 Popelník s kostlivcem - ten jsem dělala pro brášku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:02 Popelník s kostlivcem - ten jsem dělala pro brášku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:02 Popelník s kostlivcem - ten jsem dělala pro brášku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí