Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
jahoda uvařila 23. 11. 2010 21:30 Pořádná chlapská polévka 0 0 Zobrazit detail Pořádná chlapská polévka Okomentovat
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Štýrské smažené kuře jako rakouská delikatesa: Šťavnaté maso marinované v jogurtu je nejlepší s bramborovým salátem
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením