Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 17. 5. 2024 06:53 Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 17. 5. 2024 06:53 Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak vyčistit mřížku u sporáku? Pomůže obyčejná směs soli, sody a oleje, využijete i ruční parní čistič