Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
La Furi Roja uvařila 5. 1. 2017 18:28 Pórková polévka s vaječným svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
La Furi Roja uvařila 5. 1. 2017 18:28 Pórková polévka s vaječným svítkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z hlívy s medvědím česnekem: Svěží, a přitom vydatná jarní polévka voní česnekem, pikantní chuť jí dá pálivá paprika
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje