Pórková polévka s vaječným svítkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 229 kJ / 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,17 g |
Tuky | 53,24 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2017 19:18
La Furi Roja: jsi šikovná, milá, díky za takovouto reakci
7. 1. 2017 18:49
La Furi Roja:
7. 1. 2017 18:37
Nějak jsem se dobře vyspala a vlastně jsem za tuhle diskuzi ráda. Když jsem teď vkládala recept na masové kuličky, kterým doma říkáme švédské, tak jsem je tak schválně raději nepojmenovala, protože neznam definici švédských kuliček a chci se vyhnout těmhle diskuzím. Každopádně všem děkuji za poučení, doma tomu budu furt říkat svítek, ale třeba se kouknu na recept pravého svítku a vyzkouším ho ;)
7. 1. 2017 17:45
Dajda:
"Christus Mansionem Benedicat"
"Christus Mansionem Benedicat"
7. 1. 2017 17:26
La Furi Roja: Já myslím, že většina diskutujících diskutuje naprosto slušně. Jenomže pak se vždy vmísí jedna osoba, která v podstatě k té debatě nemá co říci, všechny diskutující nařkne z bůhvíčeho, urazí kdekoho od administrátorek až po učitelky, a všem sdělí, že diskuse je vlastně nepřípustná (jak za starých naštěstí už dávno minulých časů). Všimněte si, že je to tak u mnoha receptů.
Tak už se tím opravdu netrapte, s chutí vařte a vkládejte recepty, ale na druhé straně nezapomínejte, že jakmile něco zveřejníte, nesete svou kůži na trh. Vy ano, ale ten, kdo se nechce registrovat, ne! Je to vlastně anonym a dopisy anonymů by měly končit v koši, ne?
Tak už se tím opravdu netrapte, s chutí vařte a vkládejte recepty, ale na druhé straně nezapomínejte, že jakmile něco zveřejníte, nesete svou kůži na trh. Vy ano, ale ten, kdo se nechce registrovat, ne! Je to vlastně anonym a dopisy anonymů by měly končit v koši, ne?
7. 1. 2017 15:13
cathleen: Já o tom nemám problém debatovat, ale se vší slušností :) a když si tady dámy nadávají a mě nařknou ze sebelítosti, tak už mi to opravdu nepřipadá k receptu :)
7. 1. 2017 14:20
Komentáře nesouvisející s receptem jsou přesunuty sem https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4097
La Furi Roja: : přidám se i já - polévka vypadá velice dobře a debatám pod receptem se nediv. Spíš bys měla mít radost, že recept zaujal. Nikdo z nás nepsal ani nenaznačoval, že je recept špatný jen o svítku máme asi každý jinou představu. Ale zase - o čem bys na vařících stránkách chtěla debatovat?
La Furi Roja: : přidám se i já - polévka vypadá velice dobře a debatám pod receptem se nediv. Spíš bys měla mít radost, že recept zaujal. Nikdo z nás nepsal ani nenaznačoval, že je recept špatný jen o svítku máme asi každý jinou představu. Ale zase - o čem bys na vařících stránkách chtěla debatovat?
7. 1. 2017 08:27
La Furi Roja: Milá slečno, tak to vůbec není, nenechte se balamutit nějakou anonymní "nanny", že Vám někdo předhazuje, že jste hloupá. To je naprostý nesmysl. Přece nikdo neví všechno a ani všechno vědět nemůže. Určitě je lepší diskutovat o tom, co je svítek a co fritátové nudle, to je diskuse o něčem, alespoň mě to tak přijde, než výkřiky jé, to uvařím. Nanny se tu nechce registrovat, nepřidala na rozdíl od Vás jediný recept, ale přitom nám chce určovat, o čem máme a nemáme diskutovat. V celé té diskusi je jediným rýpalem právě ona! Kdyby docela agresivně nenapadla diskutující a nenutila Vám svůj názor, že diskuse je vlastně atak na autora receptu, tak by Vám to ani na mysl nepřišlo. Nechtě ji být, Vy jste dokázala přidat spousty receptů, ona ani jeden. Kdo nic nedělá, nic nezkazí .........
7. 1. 2017 08:13
Dajda: Bohužel diskuze už dávno není věcná. Já se ráda přiučím, jak kdo čemu říká, ale trochu s mírou a lidskostí a né ve stylu ,,Hele ta je blbá."
Pokud si chcete pokecat, jděte na diskuze. Když tu najdu recept který se mi libi tak koukám do komentářů, no, já jich tu mám tři stránky a jen jeden o tom jak jídlo vlastně chutná. Ostatní jsou jen bláboly o tom jak by to kdo pojmenoval a toho by stačilo snad méně jak tři stránky. Osobně když jsu vařit a kouknu do komentů, tak mě spíš zajímá, jestli to chutná více lidem a výsledek je jak má být a jak to pojmenuju mi je celkem buřt.
Pokud si chcete pokecat, jděte na diskuze. Když tu najdu recept který se mi libi tak koukám do komentářů, no, já jich tu mám tři stránky a jen jeden o tom jak jídlo vlastně chutná. Ostatní jsou jen bláboly o tom jak by to kdo pojmenoval a toho by stačilo snad méně jak tři stránky. Osobně když jsu vařit a kouknu do komentů, tak mě spíš zajímá, jestli to chutná více lidem a výsledek je jak má být a jak to pojmenuju mi je celkem buřt.
7. 1. 2017 07:57
La Furi Roja: Proč rýpalové? Vždyť to je snad normální, že se tu vede diskuse, která je opravdu věcná? Proč by tu potom rubrika diskuse vůbec byla? Člověk se v té diskusi dozví rozhodně více, než z haldy palců nahoru nebo dolů nebo obdivných výkřiků, které přijdou tak brzy, že svědčí spíše o tom, kdo s kým a proti komu, než o tom, že dotyčný jídlo uvařil a chutnalo mu Koneckonců, stačí si diskusi přečíst a hned je jasné, kdo porušuje její věcnost a kdo se snaží za každou cenu vnutit lidem představu, že slušně říct vlastní názor je něco, co se nesmí.
Ale jak už bylo řečeno, milá autorko receptu, - tedy spíše napsáno - s kvalitou Vašich receptů to opravdu nemá nic společného, nenechte se nikým přesvědčit o opaku. Buďte ráda, že se o Vašich receptech diskutuje, tak jsou stále znovu a znovu připomínány a neupadnou v zapomnění! A i kdyby Vám někdo opravdu napsal, že jídlo, na nějž jste uveřejnila recept, mu nechutná, tak se nic neděje. Nehodnotí přece Vás (neměl by ), ale nemá prostě stejné chutě jako Vy. O tom je holt život a každý má přece právo vyslovit svůj názor.
Ale jak už bylo řečeno, milá autorko receptu, - tedy spíše napsáno - s kvalitou Vašich receptů to opravdu nemá nic společného, nenechte se nikým přesvědčit o opaku. Buďte ráda, že se o Vašich receptech diskutuje, tak jsou stále znovu a znovu připomínány a neupadnou v zapomnění! A i kdyby Vám někdo opravdu napsal, že jídlo, na nějž jste uveřejnila recept, mu nechutná, tak se nic neděje. Nehodnotí přece Vás (neměl by ), ale nemá prostě stejné chutě jako Vy. O tom je holt život a každý má přece právo vyslovit svůj názor.
6. 1. 2017 19:39
La Furi Roja: Celestýnské nudle jsou nudle nakrájené ze slaných palačinek, tedy to, co máš Ty. Pokud se ty nudle ještě následně smaží na másle, jsou to už nudle fritátové Terminologie přípravy jídel není jednoduchá, mnohdy se jednotlivé názvy od sebe liší zdánlivě jen v detailech, ale ten, kdo je používá, by měl vědět, o čem mluví a píše
6. 1. 2017 19:20
La Furi Roja: to, že zde vznikla diskuze týkající se receptu, není žádné rýpání a když zveřejníš řecept, tak to neznamená, že si ho zde uložíš jen pro sebe, ale musíš počítat i s tím, že na něj bude někdo reagovat.
6. 1. 2017 19:18
La Furi Roja: nebuď rozčarovaná...si šikovná holka, v kuchyni ti to evidentne ide... Nikto proti tebe nič nemá. A tie celestýnske nudle - skús vyhľadávač, príp. sa spýtaj otecka, otvor kuchársku knihu. Nikto učený z neba nespadol.
6. 1. 2017 19:10
hosta: celestýnské nudle znám, dělá je táta, ale pokud vím, tak je ta omelete nějak upravená ( suší se, praží - co já vím ).
Rozčarovaná nejsem, jen znechucená lidmi.
Rozčarovaná nejsem, jen znechucená lidmi.
6. 1. 2017 19:08
La Furi Roja: proč to rozčarování? Jistě mohou vzniknout diskuze k haluškám, které jsou pro někoho noky, ke svítku, který jsou vlastně celestýnské nudle. Na kvalitě vašich receptů to nic nemění a takovéto polemiky, pokud se vedou ve slušném a věcném tonu a týkají se vaření k receptům patří, to by vás pohoršovat nemělo
nanny: z některých vašich předchozích vyjádření jsem vyrozuměla, že se neregistrujete proto, že nemáte čas - ale podle vaší aktivity to tak nevypadá. A ještě k tomu stíháte spoustu těch jídel uvařit
nanny: z některých vašich předchozích vyjádření jsem vyrozuměla, že se neregistrujete proto, že nemáte čas - ale podle vaší aktivity to tak nevypadá. A ještě k tomu stíháte spoustu těch jídel uvařit
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 54 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 57 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 1 hodinou
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 1 hodinou
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 2 hodinami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: porkova polevka se svítkem porková pol polévky s pórkem recepty porková polévka recept pórková polévka porkova polevka s palacinkou rozdíl celestýnské nudle a svítek polévka porková top recepty pórková polévka polevka s brambory a vajecnym svitkem porková polevka recept recept na svitek pórková polévka top recepty porkovápol polévka s palačinkou celestynske nudle proc se tomu tak rika polévka videorecept se svítkem recept na svítek do polévky polévka s vaječním svítkem rozdil mezi palačinkou a svitkem
Suroviny: pórek, smetana 12%, brambory, máslo, sůl, pepř, vejce, mouka hladká, mléko, sůl
Pórková polévka s vaječným svítkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWDV
26 názorů