Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Eliza uvařila 13. 11. 2011 18:31 Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 11. 2011 18:30 Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 11. 2011 18:30 Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 11. 2011 18:30 Příloha k vepřové pečínce - šalvějová jablka na cibulce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť
Francouzské krůtí kostky ve smetanovo-sýrovém těstíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Izabella929 40 min