Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
mika59 uvařila 8. 1. 2017 15:45 Pstruh lososovitý jako studená pochoutka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 1. 2017 15:45 Pstruh lososovitý jako studená pochoutka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima