Pudinkové řezy, které se rozplývají na jazyku: Nadýchané těsto, voňavý pudink a hladký smetanový krém krok za krokem
Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
mika59 uvařila 8. 1. 2017 15:45 Pstruh lososovitý jako studená pochoutka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 1. 2017 15:45 Pstruh lososovitý jako studená pochoutka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce