Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
Škvarkové tyčinky: Škvarky dodají těstu nezaměnitelnou chuť a vláčnost, tyčinky jsou krásně nadýchané a křupavé
Taevita uvařila 29. 5. 2021 13:34 Ptačí mléko bez škrobu či lepku (Dělená strava podle LK - Zvířata) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hruškový koláč se smetanou je krásně vláčný a šťavnatý. Nádherně voní podzimním ovocem, skořicí i rumem
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk