Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Bibinka uvařila 7. 9. 2010 15:57 Rajská fazolovka 0 0 Zobrazit detail Rajčatová fazolovka Okomentovat
Bibinka uvařila 7. 9. 2010 15:57 Rajská fazolovka 0 0 Zobrazit detail Rajčatová fazolovka Okomentovat
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli