Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Marie Svarcova uvařila 2. 9. 2022 06:21 Rajský džem - jak jsem ho dělala já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 2. 9. 2022 06:21 Rajský džem - jak jsem ho dělala já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením
Jak připravit nejlepší pečenou zeleninu: Díky snadným tipům získají dýně i červená řepa vynikající chuť