Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
mojetara uvařil 20. 10. 2016 23:04 Restované kuře se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Restované kuře se zeleninou Okomentovat
6 foto Jak vařila moje babička v 60. letech: Nákupy v konzumu, mléko v bandasce a tahle nastavovaná kaše, to bylo naše dětství
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka