Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Amy.Stoker7 uvařil 9. 6. 2013 09:02 ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 9. 6. 2013 09:02 ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rumové koule jsou nádherně šťavnaté díky rozinkám. A drobnými úpravami z nich vykouzlíme hned několik druhů cukroví
Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku