Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
cathleen uvařila 30. 8. 2017 09:44 Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 30. 8. 2017 09:44 Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 30. 8. 2017 09:44 Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři
Bramborové placky pekáčky se dřív pekly na peci. Udělat se dají i na obyčejné pánvi na sporáku a nejlepší jsou nasladko