Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Eliza uvařila 5. 2. 2012 14:52 Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 5. 2. 2012 14:52 Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 5. 2. 2012 14:52 Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skvělé včelí úly podle Petry z MasterChef Česko 2023: Stačí jen tři ingredience a chuťově vynikající těsto je hotovo
Kaťák z kuřecích stehen: Šťavnaté kousky masa na voňavém špeku doplní chilli či feferonka, které zajistí pikantní pálivou chuť
Kuřecí nudličky v pomerančové šťávě a medu, s rozinkovou rýží Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 kafu.p 60 min