Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Eliza uvařila 5. 2. 2012 14:52 Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 5. 2. 2012 14:52 Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 5. 2. 2012 14:52 Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením